Ναι, επιπλέον είναι ένας ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε μήκος, όγκο ή χρώμα στα φυσικά μαλλιά σας… 

Αλλά είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε ότι μπορούν επίσης να βλάψουν τα φυσικά σας μαλλιά εάν δεν εφαρμοστούν ή δεν φροντιστούν σωστά.

Προσοχή !! Εκτός απο την καινοτόμο μέθοδο μου , υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι hair extensions , συμπεριλαμβανομένων των hair extensions τρέσας με κλιπ , hair extensions με tapes , ράψιμο και hot fusion.

Κάθε τύπος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και το μέγεθος της ζημιάς που μπορούν να προκαλέσουν στα φυσικά σας μαλλιά εαν δεν γίνει σωστή τοποθέτηση , χρήση και συντήρηση.

Γενικά, συνιστάται να επιλέγετε με προσοχή τα hair extensions και να φροντίζετε σωστά τόσο τα φυσικά σας μαλλιά όσο και τα extensions για να ελαχιστοποιείτε τον κίνδυνο ζημιάς.

Πώς θα κάνετε την σωστή επιλογή των hair extensions :

  • Επιλέγοντας hair extensions υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένες από 100% αληθινά ανθρώπινα μαλλιά.
  • Να είστε προσεκτικοί με τα φυσικά σας μαλλιά και τα εξτένσιόν κατά το styling, το βούρτσισμα και το χτένισμα. Χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν και μαλακτικό χωρίς θειικά άλατα για να καθαρίσετε και να ενυδατώσετε απαλά τα μαλλιά και τα εξτένσιόν σας.
  • Χρησιμοποιήστε απαραίτητα την ειδική βούρτσα EXBRUSH v.1
  • Θυμηθείτε , οπωσδήποτε θερμοπροστατευτικό προϊόν όταν κάνετε χρήση εργαλείων θερμότητας για το  hair styling. Δείτε πώς να στεγνώσετε τα εξτένσιονς στο βίντεο ΕΔΩ
  • Συμβουλευτείτε με για να προσδιορίσετε τον καλύτερο τύπο εξτένσιονς για τα φυσικά σας μαλλιά και να διασφαλίσετε ότι εφαρμόζονται και περιποιούνται σωστά.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα εξτένσιονς είναι ασφαλής για τα φυσικά σας μαλλιά και δεν θα προκαλέσουν καμία ζημιά.