Μάθε 10 λόγους που επιλέγουν εμένα για την τοποθέτηση hair extensions οι πελάτισσες μου.

1. Χρόνος τοποθέτησης των hair extensions

Η τοποθέτηση hair extensions είναι μια χαλαρή και ανώδυνη διαδικασία. Μπορώ και τοποθετώ 100 τούφες σε λιγότερο απο 1,5 ώρα !!

2. Προστασία της φυσικής τρίχας

Με την καινοτόμο μέθοδο μου δεν καταστρέφεται η φυσική τρίχα με αποτέλεσμα να μακραίνουν με ασφάλεια και ταχύτητα τα φυσικά σας μαλλιά!

3. Ποιότητα των hair extensions

Τοποθετώ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ HAIR EXTENSIONS απο 100% φυσική τρίχα. 

4. Μέθοδος τοποθέτησης των hair extensions

Η καινοτόμος μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι η μοναδική που εφαρμόζεται σε κάθε τύπο μαλλιού απο 5 εκ μήκος !

5. Φυσικό τελικό αποτέλεσμα

Θα είναι το κοινό μυστικό μας! Κανείς δεν θα αντιληφθεί οτι έχεις τοποθετήσει hair extensions ! 

6. Επανατοποθέτηση των hair extensions

Η μοναδική μέθοδος που σου δίνει την δυνατότητα να επανατοποθετήσεις τα ίδια hair extensions !

7. Οικονομικό όφελος

Με την επανατοποθέτηση έχεις κέρδος 50% πιο φθηνά σε σχέση με τις άλλες μεθόδους που θα τοποθετούσες νεα hair extensions.

8. Τεχνογνωσία & Εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία και τα αποτελέσματα των εφαρμογών μου με κατατάσουν στην κορυφή για τοποθέτηση hair extensions .

Εμπιστεύσου με. Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα έχεις μόνιμα τέλεια μαλλιά!

9. Εξυπηρέτηση

Στον χώρο μου θα νιώσεις σαν το σπίτι σου. Θα είσαι άνετη , θα απολάυσεις την διαδικασία χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα και άγχος…

10. Επαγγελματισμός

Δεν λέω πολλά λόγια. Αφήνω το αποτέλεσμα της δουλειάς μου και τα σχόλια των πελατισσών μου να μιλάνε για εμένα και την τοποθέτηση hair extensions.

Angela V
Angela V
2023-05-07
Δεν έχω λόγια για τη μία και μοναδική Βάσια Πολίτου! Απίστευτη επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Η ποιότητα των exte είναι άριστη και τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή από ποτέ. Καταπληκτικό, φυσικό αποτέλεσμα! Highly recommended για όσους θέλουν μόνο το καλύτερο!!
Aristea Kritikopoulou
Aristea Kritikopoulou
2022-10-04
Τι να πω για τη Βασια!Πρώτα από όλα καταπληκτικος χαμογελαστος και ευχαριστος άνθρωπος.Οσο για τη δουλειά της άκρως επαγγελματική!άρτια! άψογη!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο αποτέλεσμα.🙏
Anastasia
Anastasia
2022-10-02
Η γλυκιά Βάσια εκτός από καταπληκτική επαγγελματίας είναι και καταπληκτικός άνθρωπος!7 χρόνια πελατισσά της και δεν την αλλάζω με τίποτα! Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Hannah Hernandez Vargas
Hannah Hernandez Vargas
2022-09-09
Who would have thought that in this land of Gods and Goddesses I will find my hair fairy! Vasia is fantastic! Prior to booking my appointment with her, I was already reading a lot about her through customer reviews and all the rave about her work made me pick up my phone to book for an appointment. I really had fun seating in her chair because she was so nice and bubbly! Her hands really worked the magic! I am now waking up to my dream balanage hair! Vasia's work is truly world class! I think I am coming back to Greece just to see her. Thank you so much Vasia! I am getting envious stares wherever I go! You are th best!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
2022-06-24
Η Βάσια είναι η καλύτερη hair extensionist!Η δουλειά της είναι άκρως επαγγελματικη και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί της!Την προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς αντιμετωπίζει την κάθε κοπέλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Elis
Elis
2022-06-17
Με διαφορά η καλύτερη! Η ποιότητα των μαλλιών που χρησιμοποιεί είναι άριστη η εξυπηρέτηση και η τοποθέτηση ήταν τόσο γρήγορη και επαγγελματική , χωρίς να κουραστώ αλλά και το αποτέλεσμα είναι άριστο! Μου κράτησαν όλο το καλοκαίρι και η χρήση που τα έκανα δεν ήταν και η καλύτερη με την θάλασσα παρόλα αυτά δεν μου έπαθαν τίποτα ! Σε ευχαριστώ για όλα Βάσια ❤️

Φόρμα επικοινωνίας

  ΑθήναΘεσσαλονίκη

  Συνήθεις ερωτήσεις :

  Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα hair extensions microrings μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ και να ενημερωθείτε αναλυτικά με απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν τεθεί απο πελάτισσες μου!

  Πληροφορίες :

  Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος τοποθέτησης καλέστε με τηλεφωνικώς στο 2114124763 ή πατήστε ΕΔΩ για να μου στείλετε μήνυμα 

  Εμπόριο hair extensions απο την εταιρία POINT OF BEAUTY