Πώς θα επιλέξω τα καλύτερα hair extensions ?

Επέλεξε ενα εξιδεικευμένο κέντρο τοποθέτησης hair extensions

Πριν πάρετε την τελική απόφαση,  είναι πραγματικά σημαντικό να κάνετε την δική  σας έρευνα αγοράς για να είστε σίγουροι ότι επιλέξατε τα τέλεια hair_extensions απο 100% φυσική τρίχα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες και συνήθεις ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν  πριν αποφασίσετε.

Remy hair extensions 

Ας τα πάρουμε όλα απο την αρχή.  Πιθανώς το 80% αυτού που διατίθεται στη σημερινή αγορά είναι οι ευρωπαϊκά (κυρίως Ιταλία) και είναι κορυφαίας ποιότητας hairextensions Remy.

Σε ελάχιστες περιπτώσεις θα βρείτε υψηλής ποιότητας Ρώσικα hair extensions , και σε άλλες  περιπτώσεις απο Ινδική τρίχα hair extensions. Καταλαβαίνετε οπότε οτι είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζετε τι παίρνετε. 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα ασιατικά μαλλιά είναι παχιά, φυσικά και ίσια. Στη συνέχεια πλένονται με οξύ για να αφαιρεθεί το χρώμα, η υφή και η επιδερμίδα, έπειτα χρωματίζεται και επικαλύπτεται με σιλικόνη. 

Στα κορυφαίας ποιότητας hair extensions , αυτά που χρησιμοποιεί η εταιρία μου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμαντικά εργαλεία και να κάνετε ότι styling επιθυμείτε.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα φθηνά Hairextensions που κυκλοφορούν στην αγορά , όταν είναι καινούργιο, η αίσθηση είναι όμορφη και μεταξένιο, τότε μετά από λίγες πλύσεις, το επικαλυμμένο με σιλικόνη φεύγει σιγά σιγά και τα μαλλιά πλέον είναι άγρια , και μπλέκονται μεταξύ τους!

Virgin Russian hairextensions :

Ένας σπάνιος και ευαίσθητος τύπος μαλλιών που είναι τόσο σπάνιος και είναι αρκετά ακριβός. Τα αυθεντικά ρωσικά μαλλιά  παρέχονται συνήθως ως παραγγελία σε χειροποίητα δέματα.

Η τιμή τους είναι σρκατά πιο ακριβή απο τα συνηθισμένα, οπότε εαν δεν σας κοστίσει αρκετά πιθανόν δεν είναι αυθεντικά ρωσικά . Η συγκεκριμένη ποιότητα τρίχας θα διαρκέσει 12+ μήνες και είναι μεταξένια και χωρίς αλλαγή στην υφή τους. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά εξαιρετικά ακριβά.

Πώς θα αποφύγετε να κάνετε λάθος επιλογή σε φθηνά hairextensions

Ο καλύτερος τρόπος για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σας , είναι να δείτε δείγματα εφαρμογών. Θα πρέπει να δειτε δείγματα παρόμοια με το χρώμα σας ώστε να έχετε εικόνα του συνολικού αποτελέσματος της εφαρμογής που επιθυμείτε και να προτιμήστε να δείτε εφαρμογές που έχουν γίνει αρκετό καιρό πρίν.

Δείτε πραγματικές τοποθετήσεις hair extensions…

Όταν κάνετε την έρευνά σας, βεβαιωθείτε ότι ο επαγγελματίας έχει καλή φήμη. Αναζητήστε κριτικές στην Google , αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (παραδείγματα της δουλειάς τους) οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε που δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι να προσφέρουν εργασία καλής ποιότητας.

Όταν τους τηλεφωνείτε, βεβαιωθείτε ότι έχουν χρόνο να δεχτούν την κλήση σας και να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε άμεσα και ειλικρινά. Αυτό μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά ταιριάζει με το ένστικτό σας, μια γυναικεία διαίσθηση είναι συνήθως σωστή.

Aristea Kritikopoulou
Aristea Kritikopoulou
2022-10-04
Τι να πω για τη Βασια!Πρώτα από όλα καταπληκτικος χαμογελαστος και ευχαριστος άνθρωπος.Οσο για τη δουλειά της άκρως επαγγελματική!άρτια! άψογη!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο αποτέλεσμα.🙏
Anastasia
Anastasia
2022-10-02
Η γλυκιά Βάσια εκτός από καταπληκτική επαγγελματίας είναι και καταπληκτικός άνθρωπος!7 χρόνια πελατισσά της και δεν την αλλάζω με τίποτα! Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Hannah Hernandez Vargas
Hannah Hernandez Vargas
2022-09-09
Who would have thought that in this land of Gods and Goddesses I will find my hair fairy! Vasia is fantastic! Prior to booking my appointment with her, I was already reading a lot about her through customer reviews and all the rave about her work made me pick up my phone to book for an appointment. I really had fun seating in her chair because she was so nice and bubbly! Her hands really worked the magic! I am now waking up to my dream balanage hair! Vasia’s work is truly world class! I think I am coming back to Greece just to see her. Thank you so much Vasia! I am getting envious stares wherever I go! You are th best!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
2022-06-24
Η Βάσια είναι η καλύτερη hair extensionist!Η δουλειά της είναι άκρως επαγγελματικη και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί της!Την προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς αντιμετωπίζει την κάθε κοπέλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Elisavet Demerlioti
Elisavet Demerlioti
2022-06-17
Με διαφορά η καλύτερη! Η ποιότητα των μαλλιών που χρησιμοποιεί είναι άριστη η εξυπηρέτηση και η τοποθέτηση ήταν τόσο γρήγορη και επαγγελματική , χωρίς να κουραστώ αλλά και το αποτέλεσμα είναι άριστο! Μου κράτησαν όλο το καλοκαίρι και η χρήση που τα έκανα δεν ήταν και η καλύτερη με την θάλασσα παρόλα αυτά δεν μου έπαθαν τίποτα ! Σε ευχαριστώ για όλα Βάσια ❤️
Iordana Papadopoulou
Iordana Papadopoulou
2022-06-14
Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετική επαγγελματίας η Βάσια και υπέροχος άνθρωπος. Το αποτέλεσμα είναι φοβερό, απόλυτα φυσικό χωρίς να καταστρέφει το μαλλί. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και την ευχαριστώ πολύ!! ♥️
ΕΛΕΝΑ ΔΟΞΑΚΑΚΗ
ΕΛΕΝΑ ΔΟΞΑΚΑΚΗ
2022-06-10
Εξαιρετική δουλειά, από έναν υπέροχο άνθρωπο! Εκπληκτικό αποτέλεσμα, εντελώς φυσικό, παρότι η εφαρμογή έγινε σε πολύ κοντά μαλλιά και πολύ λεπτή τρίχα. Και τα φυσικά μαλλιά μακραίνουν κανονικά, χωρίς να καταστρέφονται. Η Βάσια καταπληκτικός άνθρωπος. Την ευχαριστώ για όλα.
Κατανοήστε τι συμπεριλαμβάνει η χρέωση

Στην παγκόσμια αγορά οι τιμές των καλύτερων hairextensions ποικίλλουν από εξειδικευμένους επαγγελματίες και σε κομμωτήρια, επομένως είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβετε το κόστος για το οποίο χρεώνεστε. 

Δυστυχώς, όσο χαμηλότερη είναι η τιμή αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε κάποια επιπλέον έκπτωση, οπότε μην ξεγελιέστε. 

Είναι αδύνατον κορυφαίας ποιότητας hair extensions να τα τοποθετήσετε στην ίδια τιμή με συνθετικά και φθηνά hairextensions . Εκτός απο το κόστος τοποθέτησης, τα επώνυμα hair-extensions έχουν και υψηλό κόστος αγοράς απο τα εργοστάσια κατασκεύης τους. 

Κόστος επανατοποθέτησης

Μόνο με την καινοτόμο μέθοδο τοποθέτησης που πραγματοποιείται στην εταιρία μας , μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά και να κάνετε επανατοποθέτηση των extensions.

Υπολογίστε οτι η επανατοποθέτηση γίνεται περίπου 7-9 μήνες μετά την αρχική τοποθέτηση.

Προϊόντα για τα hairextensions

Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων μαλλιών για τα εξτένσιόν σας είναι επιτακτική. Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων θα διασφαλίσει ότι τα hairextensions  σας αποδίδουν στο μέγιστο της αντοχής και ποιότητας τους .

Βούρτσα για hair εξτένσιονς

Μετά απο πολλά χρόνια έρευνα και δοκιμών μπορείτε να προμηθευτείτε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ μου την επώνυμη βούρτσα EX-BRUSH