Φυσική τρίχα hair extensions // Τα πλεονεκτήματα.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ενισχύσετε το μήκος και τον όγκο των μαλλιών σας, η φυσική τρίχα hair extensions είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ωστόσο, με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους hair extensions που διατίθενται στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιον τύπο να επιλέξετε. 

Μία από τις καλύτερες επιλογές για φυσικό αποτέλεσμα και τέλεια εμφάνιση είναι απο 100% φυσική τρίχα hair extensions.

Παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά οφέλη της τοποθέτησης 100% φυσική τρίχα hair extensions :

Φυσική εμφάνιση και αίσθηση:

Όταν χρησιμοποιείτε 100% φυσική τρίχα εξτένσιον , το αποτέλεσμα είναι μια φυσική εμφάνιση και αίσθηση που δεν μπορεί να δημιουργηθεί με συνθετικά μαλλιά.

 Επειδή τα μαλλιά προέρχονται από πραγματικούς δωρητές, η υφή και το χρώμα των μαλλιών είναι μοναδικά, όπως και τα δικά σας μαλλιά. 

Αυτό σημαίνει ότι τα εξτένσιόν σας θα συνδυάζονται άψογα με τα φυσικά σας μαλλιά, δίνοντάς σας μια φυσική και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μακροζωία:

Οι 100% επεκτάσεις ανθρώπινων μαλλιών είναι επίσης πιο ανθεκτικές και μακροχρόνιες από τις συνθετικές επιλογές. Με την κατάλληλη φροντίδα, αυτές οι επεκτάσεις μπορούν να διαρκέσουν έως και ένα χρόνο ή περισσότερο, καθιστώντας τις μια αξιόλογη επένδυση.

Ευελιξία:

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης φυσικής τρίχας hair εξτένσιον είναι η ευελιξία που προσφέρουν. Μπορείτε να διαμορφώσετε (μπούκλες , κτλ ) τα εξτένσιον όπως θα κάνατε με τα δικά σας μαλλιά, χρησιμοποιώντας εργαλεία styling με θερμότητα, προϊόντα μαλλιών και πολλά άλλα. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας εύκολα, είτε θέλετε να φοράτε τα μαλλιά σας ίσια, σγουρά ή κάπου ενδιάμεσα.

Συντήρηση:

Παρά την αντοχή και την ευελιξία τους, οι 100% φυσικές τρίχες hair extension είναι επίσης χαμηλής συντήρησης. 

Επειδή είναι φτιαγμένα από αληθινά μαλλιά, δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα ή συντήρηση πέρα από αυτό που θα κάνατε για τα φυσικά σας μαλλιά. 

Επειδή είναι φτιαγμένα από αληθινά μαλλιά, δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα ή συντήρηση πέρα από αυτό που θα κάνατε για τα φυσικά σας μαλλιά. 

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την αγορά της ειδικής βούρτσας για hair extensions EXBRUSH και της απαραίτητης leavein μάσκας

Συμπερασματικά, αν ψάχνετε για μια φυσική και μακροχρόνια επιλογή για εξτένσιονς μαλλιών, η 100% ανθρώπινη τρίχα είναι η καλύτερη επιλογή. Με τη φυσική τους εμφάνιση και αίσθηση, την ευελιξία και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, προσφέρουν την τέλεια λύση για όποιον θέλει να βελτιώσει τα μαλλιά του.

Εαν θέλετε  να αγοράσετε τα καλύτερα εξτένσιον κερατίνης πατήστε ΕΔΩ