Μέσα απο το βίντεο θα δείτε τον σωστό τρόπο πως να στεγνώσετε τα hair extensions σας . Vlog 1.0

Με 5 απλά βήματα και διάρκεια περίπου 15 λεπτά θα μάθετε πως να στεγνώσετε τα hair extensions σας ,με ασφάλεια και κατ’ επέκταση τα φυσικά σας μαλλιά.

Κάνε Subscribe στο κανάλι μου στο YOUTUBE και ενημερώσου για νέα σχετικά με τα hair extensions και τον σωστό τρόπο για να στεγνώσετε τα hair extensions

Προσφορά hair extensions !! Πάτησε ΕΔΩ για να πάρεις την καλύτερη τιμή στα hair extensions.

Hair extensions με micro rings! Η εναλλακτική προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία είναι η πλέον διαδεδομένη και ασφαλής λύση στην προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία , ακτινοθεραπεία , κτλ.

Η προσθετική μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία , σε περιπτώσεις αλωπεκίας ή άλλων παθήσεων πρέπει να προσφέρει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Η καινοτόμος μέθοδος τοποθέτησης hair extensions με microrings που χρησιμοποιεί η εταιρία μας εφαρμόζεται σε κάθε τύπο μαλλιού και είναι η ιδανική για να μακρύνει πάλι το φυσικό σας μαλλί χωρίς καμία επιβάρυνση του.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση σχετικά με την προσθετική μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία , επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114124763 ή στο vasia@politouvasia.com

Εμπόριο hair extensions απο την POINT OF BEAUTY