Προϊόντα hair extensions , τα 5 πιο απαραίτητα..

1. Βούρτσα για hair extensions :

Μια βούρτσα ξεμπερδέματος είναι απαραίτητη για όποιον έχει τοποθετήσει hair extensions. Αυτές οι βούρτσες έχουν σχεδιαστεί για να ξεμπερδεύουν απαλά τα μαλλιά χωρίς να τραβούν ή να τραβούν κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή σπάσιμο. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την EXBRUSH (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

2. Θερμοπροστατευτικό

Εάν χρησιμοποιείτε θερμικά εργαλεία styling στα εξτένσιον των μαλλιών σας , είναι σημαντικό να τα προστατεύσετε από ζημιά με ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Αυτά τα σπρέι δημιουργούν ένα φράγμα μεταξύ των μαλλιών σας και της θερμότητας, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιάς από τη θερμότητα και το σπάσιμο της τρίχας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε προϊοντα hair extensions

3. Ορός μαλλιών ( Serum )

Ένα serum για τα εξτένσιος  μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα εξτένσιόν σας απαλά, λεία και λαμπερά. Αναζητήστε έναν ορό που περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως λάδι argan ή λάδι καρύδας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της ξηρότητας και του σπασίματος. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα τον L’Oréal Professionnel Paris Hair Smoothing Serum (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

4. Leave-in μάσκα κερατίνης

Μια leave-in μάσκα κερατίνης είναι στα απαραίτητα προϊόντα hair extensions που πρέπει να έχετε στην κατοχή σας,  μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα εξτένσιόν σας απαλά, λεία και λαμπερά. Κάνει το χτένισα πιο εύκολο και επαναφέρει τη φυσική λάμψη και απαλότητα των μαλλιών. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την BRIGHT PRO HAIR 7+ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

5. Σαμπουάν

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα απαλό σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα που δεν θα βλάψουν τα extensions των μαλλιών σας. Αναζητήστε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με εξτένσιος και αποφύγετε αυτά με σκληρές χημικές ουσίες ή αλκοόλ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε προϊοντα hair extensions και σαμπουάν

Σε κάθε περίπτωση πρέπει πριν προβείτε στην αγορά τους να με συμβουλευτείτε. Κάθε εφαρμογή hair extensions , όπως και κάθε τύπος μαλλιών είναι διαφορετικός και απαιτεί συγκεκριμένη χρήση , συντήρηση και προστασία.

Δείτε επίσης...

Πως να στεγνώσετε τα hair extensions σας . Vlog 1.0

Με 5 απλά βήματα και διάρκεια περίπου 15 λεπτά θα μάθετε πως να στεγνώσετε τα hair extensions σας ,με ασφάλεια και κατ’ επέκταση τα φυσικά σας μαλλιά. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ