Τα πλεονεκτήματα των hair extensions micro rings.

Αρκετοί είναι οι λόγοι που τοποθετούν την μέθοδο των hair extensions micro rings ως την πιο δημοφιλή…

Πλεονεκτήματα των hair extensions micro rings: 

  • Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ από την φυσική τρίχα. 
  • 70% μικρότερη ένωση σε σχέση με αυτή της κερατίνης. 
  • Η ένωση πραγματοποιείται χωρίς την χρήση κόλλας ή θερμής / ψυχρής κόλλησης. 
  • Το μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με την ένωση κερατίνης είναι ότι επανατοποθετείται η τούφα στην αρχική της θέση, με πολύ χαμηλότερο κόστος και συνολικό οικονομικό όφελος στο σύνολο της εφαρμογής. 
  • Δεν καταστρέφουν την φυσική τρίχα κατά την αφαίρεση ή κατά την συντήρηση τους. 
  • Ιδανική μέθοδος εφαρμογής για αποκαταστάσεις με αραιωμένο τριχωτό της κεφαλής. 
  • Ιδανική προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία 
  • Εφαρμογή ακόμα και σε πολύ κοντά μαλλιά (5εκ) !!!! 
  • Δεν επηρεάζονται από το θαλασσινό νερό ή το χλώριο και προτείνονται ανεπιφύλακτα για τους καλοκαιρινούς μήνες. 
  • Πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με την θερμή κόλληση κερατίνης ή σιλικόνη.

Το πελατολόγιο μου συμπεριλαμβάνει κυρίως ανθρώπους του θεάματος (τραγουδιστές , ηθοποιούς) που λόγω της προβολής τους επιθυμούν την τέλεια εφαρμογή, χωρίς εμφανείς ενώσεις και μακροχρόνιο ποιοτικό αποτέλεσμα. Με εμπιστεύονται πελάτισες απο χώρες της Ευρώπης (Αγγλία , Γερμανία , Αυστρία , Πορτογαλία , Ιταλία) Αμερική , Κύπρο και ολόκληρη την Ελλάδα (Κρήτη, Θεσσαλονίκη , Λάρισα , Κώς , Ρόδος, Πύργος , Κόρινθος , Λαμία, Πάτρα , Άρτα, Ιωάννινα , Καβάλα, κτλ) για την τοποθέτηση των extension με την επαναστατική μέθοδο των micro rings!

Angela V
Angela V
2023-05-07
Δεν έχω λόγια για τη μία και μοναδική Βάσια Πολίτου! Απίστευτη επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Η ποιότητα των exte είναι άριστη και τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή από ποτέ. Καταπληκτικό, φυσικό αποτέλεσμα! Highly recommended για όσους θέλουν μόνο το καλύτερο!!
Aristea Kritikopoulou
Aristea Kritikopoulou
2022-10-04
Τι να πω για τη Βασια!Πρώτα από όλα καταπληκτικος χαμογελαστος και ευχαριστος άνθρωπος.Οσο για τη δουλειά της άκρως επαγγελματική!άρτια! άψογη!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο αποτέλεσμα.🙏
Anastasia
Anastasia
2022-10-02
Η γλυκιά Βάσια εκτός από καταπληκτική επαγγελματίας είναι και καταπληκτικός άνθρωπος!7 χρόνια πελατισσά της και δεν την αλλάζω με τίποτα! Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Hannah Hernandez Vargas
Hannah Hernandez Vargas
2022-09-09
Who would have thought that in this land of Gods and Goddesses I will find my hair fairy! Vasia is fantastic! Prior to booking my appointment with her, I was already reading a lot about her through customer reviews and all the rave about her work made me pick up my phone to book for an appointment. I really had fun seating in her chair because she was so nice and bubbly! Her hands really worked the magic! I am now waking up to my dream balanage hair! Vasia's work is truly world class! I think I am coming back to Greece just to see her. Thank you so much Vasia! I am getting envious stares wherever I go! You are th best!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
2022-06-24
Η Βάσια είναι η καλύτερη hair extensionist!Η δουλειά της είναι άκρως επαγγελματικη και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί της!Την προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς αντιμετωπίζει την κάθε κοπέλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Elis
Elis
2022-06-17
Με διαφορά η καλύτερη! Η ποιότητα των μαλλιών που χρησιμοποιεί είναι άριστη η εξυπηρέτηση και η τοποθέτηση ήταν τόσο γρήγορη και επαγγελματική , χωρίς να κουραστώ αλλά και το αποτέλεσμα είναι άριστο! Μου κράτησαν όλο το καλοκαίρι και η χρήση που τα έκανα δεν ήταν και η καλύτερη με την θάλασσα παρόλα αυτά δεν μου έπαθαν τίποτα ! Σε ευχαριστώ για όλα Βάσια ❤️
Συνήθεις ερωτήσεις :

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα hair extensions microrings μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ και να ενημερωθείτε αναλυτικά με απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν τεθεί απο πελάτισσες μου!

Πληροφορίες :

Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος τοποθέτησης καλέστε με τηλεφωνικώς στο 2114124763 ή πατήστε ΕΔΩ για να μου στείλετε μήνυμα