Hair extensions σε κοντά μαλλιά, μπορούν να τοποθετηθούν? Ερωτήσεις και απαντήσεις στο θέμα αυτό…

Η απάντηση στην ερώτηση εαν μπορούν να τοποθετηθούν hair extensions σε κοντά μαλλιά.. είναι ΝΑΙ.

Απο μέθοδο σε μέθοδο οι δυνατότητες εφαρμογής διαφέρουν, γι αυτό τον λόγο θα αναφερθώ μόνο στην καινοτόμο μέθοδο μου.

Angela V
Angela V
2023-05-07
Δεν έχω λόγια για τη μία και μοναδική Βάσια Πολίτου! Απίστευτη επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Η ποιότητα των exte είναι άριστη και τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή από ποτέ. Καταπληκτικό, φυσικό αποτέλεσμα! Highly recommended για όσους θέλουν μόνο το καλύτερο!!
Aristea Kritikopoulou
Aristea Kritikopoulou
2022-10-04
Τι να πω για τη Βασια!Πρώτα από όλα καταπληκτικος χαμογελαστος και ευχαριστος άνθρωπος.Οσο για τη δουλειά της άκρως επαγγελματική!άρτια! άψογη!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο αποτέλεσμα.🙏
Anastasia
Anastasia
2022-10-02
Η γλυκιά Βάσια εκτός από καταπληκτική επαγγελματίας είναι και καταπληκτικός άνθρωπος!7 χρόνια πελατισσά της και δεν την αλλάζω με τίποτα! Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Hannah Hernandez Vargas
Hannah Hernandez Vargas
2022-09-09
Who would have thought that in this land of Gods and Goddesses I will find my hair fairy! Vasia is fantastic! Prior to booking my appointment with her, I was already reading a lot about her through customer reviews and all the rave about her work made me pick up my phone to book for an appointment. I really had fun seating in her chair because she was so nice and bubbly! Her hands really worked the magic! I am now waking up to my dream balanage hair! Vasia's work is truly world class! I think I am coming back to Greece just to see her. Thank you so much Vasia! I am getting envious stares wherever I go! You are th best!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
2022-06-24
Η Βάσια είναι η καλύτερη hair extensionist!Η δουλειά της είναι άκρως επαγγελματικη και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί της!Την προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς αντιμετωπίζει την κάθε κοπέλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Elis
Elis
2022-06-17
Με διαφορά η καλύτερη! Η ποιότητα των μαλλιών που χρησιμοποιεί είναι άριστη η εξυπηρέτηση και η τοποθέτηση ήταν τόσο γρήγορη και επαγγελματική , χωρίς να κουραστώ αλλά και το αποτέλεσμα είναι άριστο! Μου κράτησαν όλο το καλοκαίρι και η χρήση που τα έκανα δεν ήταν και η καλύτερη με την θάλασσα παρόλα αυτά δεν μου έπαθαν τίποτα ! Σε ευχαριστώ για όλα Βάσια ❤️

Η συγκεκριμένη και καινοτόμος μέθοδος που έχω δημιουργήσει στην προσθετική μαλλιών εξειδικεύεται και μπορεί να εφαρμοστεί σε μαλλιά μήκους από 5 εκατοστά!!

Είναι ιδανική σε περιπτώσεις για προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία , ακτινοθεραπεία , κτλ.

Εφαρμόζεται σε κάθε τύπο μαλλιού και είναι η ιδανική για να μακρύνει πάλι το φυσικό σας μαλλί χωρίς καμία επιβάρυνση του. 

Η εταιρία μου είναι  η μοναδική στην συγκεκριμένη μέθοδο κατέχει την εμπειρία που χρειάζεται σε τόσο απαιτητικές εφαρμογές hair extensions σε κοντά μαλλιά.

vasia politou extension μαλλιων θεσσαλονικη βασια πολιτου τα καλυτερα extensions μαλλιων τοποθετηση εξτενσιον θεσσαλονικη hair extensions θεσσαλονικη φθηνη τοποθετηση extension θεσσαλονικη εξτενσιον με λειζερ τιμη extension θεσσαλονικη politou vasia extensions σε κοντά μαλλιά
SHE HAIR EXTENSIONS after chemotherapy cancer treatment extensions σε κοντά μαλλιά
SHE HAIR EXTENSIONS after chemotherapy cancer treatment extensions σε κοντά μαλλιά
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις εφαρμογές
Εμπειρία και τεχνογνωσία τοποθέτησης εξτένσιονς

Η πολυετής εμπειρία και τα αποτελέσματα των εφαρμογών μου με κατατάσουν στην κορυφή. Το πελατολόγιο μου συμπεριλαμβάνει ανθρώπους του θεάματος και influencers των social media (τραγουδίστριες , ηθοποιούς, παρουσιάστριες ) που λόγω της προβολής τους επιθυμούν την τέλεια εφαρμογή, χωρίς εμφανείς ενώσεις και μακροχρόνιο ποιοτικό και εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. 

Με εμπιστεύονται πελάτισες απο χώρες της Ευρώπης  (Αγγλία , Γερμανία , Αυστρία , Πορτογαλία , Ιταλία)  , της Αμερικής και της Ασίας , απο την Κύπρο και σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα (Κρήτη, Θεσσαλονίκη , Λάρισα , Κώς , Ρόδος, Πύργος , Κόρινθος , Λαμία, Πάτρα , Άρτα, Ιωάννινα , Καβάλα, κ.α. )  για την τοποθέτηση των extension με την επαναστατική μέθοδο των micro rings! Εμπιστεύσου με. Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα έχεις μόνιμα τέλεια μαλλιά!

Εαν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία , ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή των hair extensions με microrings , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή να με επισκεφτείτε με απο κοντά στον χώρο της εταιρίας μου!

Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος τοποθέτησης καλέστε με τηλεφωνικώς στο 2114124763 ή πατήστε ΕΔΩ για να μου στείλετε μήνυμα 

Εμπόριο hair extensions απο την εταιρία POINT OF BEAUTY