Τα micro rings είναι μικρά δαχτυλίδια (στο χρώμα των μαλλιών) , ΔΕΝ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ  την φυσική τρίχα.

Το μέγεθος των micro rings είναι κατα 70% μικρότερο απο την κερατίνη που διαθέτουν τα hair extensions.

Έχουν ίδιο κόστος τοποθέτησης αναλογικά με την τοποθέτηση θερμής κόλλησης κερατίνης ή σιλικόνης, αλλά παρέχουν την δυνατότητα συντήρησης χωρίς την αγορά νέων extensions και απαιτούν την κατάλληλη φροντίδα (ανεξαρτήτως της ποιότητας των extension) ώστε η διάρκεια τους να ξεπεράσει τους 10 μήνες με σωστή και συχνή φροντίδα!!!!

Η καλύτερη τοποθέτηση hair extensions Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με την καινοτόμο μέθοδο που δεν καταστρέφει την φυσική τρίχα.

Η μέθοδος τοποθέτησης hair extensions που χρησιμοποιεί η εταιρία μου είναι με μικρότερα micro rings απο τα αυτά που έχουν τα έτοιμα hair extension με αποτέλεσμα ακόμα μικρότερη ένωση!!!!

ΝΑΙ… Σωστά διάβασατε!! Δεν αγοράζετε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ μαλλιά με την μέθοδο αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφαιρούμε και ξανατοποθετούμε τα extension στην αρχική τους θέση!!!!

Ξεχάστε τον πονοκέφαλο απο τις ενώσεις κερατίνης και την επίπονη αφαίρεση τους!!

Τέλος στο βάρος και το “φούσκωμα” που προκαλούσε η τρέσσα στα μαλλιά!!

Τοποθετούμε μόνο ποιοτικά και επώνυμα hair extensions απο 100% φυσική τρίχα remy (Ίσιο, σπαστό, σγουρό) με 6 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!

Στόχος των micro-rings είναι μετά την εφαρμογή τους να μην διακρίνονται ανάμεσα από τα φυσικά μαλλιά.

Οι παράγοντες που συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου είναι η ποιότητα και το χρώμα των extensions σε σχέση με τα πραγματικά μαλλιά, καθώς και η επιδεξιότητα του τεχνίτη στην τοποθέτηση των micro-rings.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες τοποθέτησης hair extension.

Πλεονεκτήματα των micro rings:

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ από την φυσική τρίχα. Το μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με την ένωση κερατίνης είναι ότι επανατοποθετείται η τούφα στην αρχική της θέση.

  • Δεν καταστρέφουν την φυσική τρίχα κατά την αφαίρεση ή κατά την συντήρηση τους.
  • Ιδανική μέθοδος εφαρμογής για αποκαταστάσεις με αραιωμένο τριχωτό της κεφαλής.
  • Ιδανική προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία
  • Εφαρμογή ακόμα και σε πολύ κοντά μαλλιά (3εκ) !!!!
  • Δεν επηρεάζονται από το θαλασσινό νερό ή το χλώριο και προτείνονται ανεπιφύλακτα για τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με την θερμή κόλληση κερατίνης ή σιλικόνη.
Αναζητάς τοποθέτηση hair extensions Θεσσαλονίκη η Αθήνα ? Η μέθοδος τοποθέτησης hair extensions που χρησιμοποιεί η εταιρία μας είναι μοναδική και δέν έχει καμία σχέση με τα έτοιμα extension με micro rings που θα συναντήσετε στην αγορά!
Angela V
Angela V
2023-05-07
Δεν έχω λόγια για τη μία και μοναδική Βάσια Πολίτου! Απίστευτη επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Η ποιότητα των exte είναι άριστη και τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή από ποτέ. Καταπληκτικό, φυσικό αποτέλεσμα! Highly recommended για όσους θέλουν μόνο το καλύτερο!!
Aristea Kritikopoulou
Aristea Kritikopoulou
2022-10-04
Τι να πω για τη Βασια!Πρώτα από όλα καταπληκτικος χαμογελαστος και ευχαριστος άνθρωπος.Οσο για τη δουλειά της άκρως επαγγελματική!άρτια! άψογη!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο αποτέλεσμα.🙏
Anastasia
Anastasia
2022-10-02
Η γλυκιά Βάσια εκτός από καταπληκτική επαγγελματίας είναι και καταπληκτικός άνθρωπος!7 χρόνια πελατισσά της και δεν την αλλάζω με τίποτα! Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Hannah Hernandez Vargas
Hannah Hernandez Vargas
2022-09-09
Who would have thought that in this land of Gods and Goddesses I will find my hair fairy! Vasia is fantastic! Prior to booking my appointment with her, I was already reading a lot about her through customer reviews and all the rave about her work made me pick up my phone to book for an appointment. I really had fun seating in her chair because she was so nice and bubbly! Her hands really worked the magic! I am now waking up to my dream balanage hair! Vasia’s work is truly world class! I think I am coming back to Greece just to see her. Thank you so much Vasia! I am getting envious stares wherever I go! You are th best!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α
2022-06-24
Η Βάσια είναι η καλύτερη hair extensionist!Η δουλειά της είναι άκρως επαγγελματικη και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί της!Την προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς αντιμετωπίζει την κάθε κοπέλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Elis
Elis
2022-06-17
Με διαφορά η καλύτερη! Η ποιότητα των μαλλιών που χρησιμοποιεί είναι άριστη η εξυπηρέτηση και η τοποθέτηση ήταν τόσο γρήγορη και επαγγελματική , χωρίς να κουραστώ αλλά και το αποτέλεσμα είναι άριστο! Μου κράτησαν όλο το καλοκαίρι και η χρήση που τα έκανα δεν ήταν και η καλύτερη με την θάλασσα παρόλα αυτά δεν μου έπαθαν τίποτα ! Σε ευχαριστώ για όλα Βάσια ❤️

Το πελατολόγιο μου συμπεριλαμβάνει κυρίως ανθρώπους του θεάματος (τραγουδιστές , ηθοποιούς) που λόγω της προβολής τους επιθυμούν την τέλεια εφαρμογή, χωρίς εμφανείς ενώσεις και μακροχρόνιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Με εμπιστεύονται πελάτισες απο χώρες της Ευρώπης  (Αγγλία , Γερμανία , Αυστρία , Πορτογαλία , Ιταλία)  Αμερική , Κύπρο και ολόκληρη την Ελλάδα (Κρήτη, Θεσσαλονίκη , Λάρισα , Κώς , Ρόδος, Πύργος , Κόρινθος , Λαμία, Πάτρα , Άρτα, Ιωάννινα , Καβάλα, κτλ)  για την τοποθέτηση των extension με την επαναστατική μέθοδο των micro rings!


Τοποθετώ hair extensions με την καινοτόμο μέθοδο μου, αυτή των ανεξάρτητων microrings!

Κάθε μήνα μπορείτε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα προσφορά σε τοποθετήσεις hair extensions με την καινοτόμο μέθοδο των microrings ↵

 

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα microrings hair extensions Θεσσαλονίκη ή Αθήνα μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ και να ενημερωθείτε αναλυτικά με απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν τεθεί απο πελάτισσες μου!

Μην διστάσετε να μου στείλετε και τις δικές σας!

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω mail στο vasia@politouvasia.com ή τηλεφωνικώς στο 2114124763

Εμπόριο hair extensions απο την εταιρία POINT OF BEAUTY