Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική προγραμματισμένων ραντεβού , και την πολιτική ακύρωσης ραντεβού που είναι σε ισχύ στην εταιρία μας.

Διαδικασία ακύρωσης προγραμματισμένου ραντεβού

Η διαδικασία ακύρωσης ενός ραντεβού έχει δημιουργηθεί με στόχο την άμεση ενημέρωση της εταιρίας ως προς την αλλαγή του προγράμματος και την ομαλή λειτουργία του.

Η ενημέρωση από τον πελάτη είναι απαραίτητη ώστε το ημερολόγιο των προγραμματισμένων ραντεβού να είναι ανανεωμένο και να προβάλει σωστές διαθεσιμότητες.

Ακολουθώντας τις οδηγίες βοηθάτε στην ομαλή λειτουργία , δείχνετε εμπιστοσύνη και σεβασμό στην συνεργασία μας και διευκολύνετε ενδεχόμενες έκτακτες προσθήκες που έχουν ζητηθεί.

Εαν επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας:

-Υποχρεούστε να ενημερώνετε την εταιρία μας τηλεφωνικώς ( 2114124763 ) ή με mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας τουλάχιστον 24 ώρες πρίν την προγραμματισμένη σας επίσκεψη.

-Λόγω φόρτου εργασίας και μεγάλο αριθμό μηνυμάτων που δεχόμαστε καθημερινά στα social networks, αποφύγετε να αποστείλετε μήνυμα σχετικά με την ακύρωση που επιθυμείτε, καθώς ενδέχεται να μην εμφανιστεί άμεσα και να δημιουργηθεί πρόβλημμα με την προγραμματισμένη σας επίσκεψη.

-Σε ενδεχόμενη ακύρωση θα ενημερώνεστε απο την εταιρία μας για το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού που υπάρχει με βάσει το ημερολόγιο μας.

-Επαναλαμβανόμενες χωρίς ενημέρωση ακυρώσεις θα θεωρούνται κακόπιστες και δεν θα εξυπηρετούνται μελλοντικά.

-Προκαταβολές παραγγελιών ΔΕΝ θα επιστρέφονται σε ακυρώσεις που δεν έχει υπάρξει ενημέρωση πρίν βάσει της διαδικασίας ακύρωσης.

Εαν έχεις κλείσει ραντεβού, ιδού τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθείτε.

Πριν με επισκεφτείτε:

-Αν έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα (πυρετό, αδιαθεσία, κτλ) υποχρεούστε να ενημερώσετε , ακόμα και να ακυρώσετε την προγραμματισμένη σας επίσκεψη.

-Απαγορεύεται ρητά η παραμονή συνοδού στον χώρο εργασίας.

-Αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης.

Κατα την επίσκεψη σας εντός του χώρου:

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

-Απολυμένετε τα χέρια σας κατα την είσοδο σας.

-Θα πρέπει τόσο εσείς, όσο και όποιος άλλος βρίσκεται μέσα στο κομμωτήριο να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας

Η εταιρία μου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής ακύρωσης ραντεβού ανά πάσα χρονική στιγμή, χωρίς καμμία απολύτος ενημέρωση.

Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις σε  instagram και  facebook