Μέσα απο το βίντεο θα δείτε τον σωστό τρόπο για να στεγνώσετε τα hair extensions σας.

Vlog 1.0

Με 5 απλά βήματα και διάρκεια περίπου 15 λεπτά θα μάθετε πως να στεγνώσετε τα hair extensions σας ,με ασφάλεια και κατ’ επέκταση τα φυσικά σας μαλλιά.

Κάνε Subscribe στο κανάλι μου στο YOUTUBE και ενημερώσου για νέα σχετικά με τα hair extensions

Διαβάστε ΕΔΩ για τοποθέτηση hair extensions στην Θεσσαλονίκη .

Διαβάστε ΕΔΩ για τοποθέτηση hair extensions στην Αθήνα .

Προσφορά hair extensions. Πάτησε ΕΔΩ για να πάρεις την καλύτερη τιμή στα hair extensions.

Hair extensions με micro rings! Η εναλλακτική προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία είναι η πλέον διαδεδομένη και ασφαλής λύση στην προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία , ακτινοθεραπεία , κτλ.

Η προσθετική μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία , σε περιπτώσεις αλωπεκίας ή άλλων παθήσεων πρέπει να προσφέρει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Η προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία , με εφαρμογή τοποθέτησης  hair extensions με microrings που χρησιμοποιεί η εταιρία μας εφαρμόζεται σε κάθε τύπο μαλλιού και είναι η ιδανική για να μακρύνει πάλι το φυσικό σας μαλλί χωρίς καμία επιβάρυνση του.

Η συγκεκριμένη μέθοδος τοποθέτησης εφαρμόζεται ακόμα και σε κυρίες μετά από θεραπεία ή σε περιπτώσεις αλωπεκίας

Σε αντίθεση με τις περούκες το δέρμα του κεφαλιού αναπνέει και προσφέρει ανακούφιση ιδίως τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού!

Η τοποθέτηση hair extensions με microrings προσφέρει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Μαλλιά μακρυά, φυσικά που μπορούν να λουστούν , να βαφτούν, να δεχτούν θερμαντικά εργαλεία για hair styling και να επανατοποθετηθούν με ελάχιστο κόστος!!!

Τοποθετούμε μόνο κορυφαίας ποιότητας hair extensions  , με εγγύηση ποιότητας και αποδεδειγμένα ότι μπορούν να κρατήσουν για πάνω από 12 μήνες με σωστή χρήση και συντήρηση!

ΔΕΚΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2114124763

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να δείτε εφαρμογές hair extensions με την καινοτόμο μέθοδο μας..

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση σχετικά με την προσθετική μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία , επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114124763 ή στο vasia@politouvasia.com