Η καινοτόμος προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία είναι η πλέον διαδεδομένη και ασφαλής λύση στην προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία , ακτινοθεραπεία , κτλ.

Η προσθετική μαλλιών μετά απο χημειοθεραπεία , με εφαρμογή τοποθέτησης  hair extensions με microrings που χρησιμοποιεί η εταιρία μας εφαρμόζεται σε κάθε τύπο μαλλιού και είναι η ιδανική για να μακρύνει πάλι το φυσικό σας μαλλί χωρίς καμία επιβάρυνση του.

Η συγκεκριμένη μέθοδος τοποθέτησης εφαρμόζεται ακόμα και σε κυρίες μετά από θεραπεία ή σε περιπτώσεις αλωπεκίας.

Σε αντίθεση με τις περούκες το δέρμα του κεφαλιού αναπνέει και προσφέρει ανακούφιση ιδίως τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού!

Η προσθετική μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία , σε περιπτώσεις αλωπεκίας ή άλλων παθήσεων πρέπει να προσφέρει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση hair extensions με microrings προσφέρει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Μαλλιά μακρυά, φυσικά που μπορούν να λουστούν , να βαφτούν, να δεχτούν θερμαντικά εργαλεία για hair styling και να επανατοποθετηθούν με ελάχιστο κόστος!!!

Τοποθετούμε μόνο κορυφαίας ποιότητας hair extensions  , με εγγύηση ποιότητας και αποδεδειγμένα ότι μπορούν να κρατήσουν για πάνω από 12 μήνες με σωστή χρήση και συντήρηση!

Η συγκεκριμένη και καινοτόμος μέθοδος στην προσθετική μαλλιών μετά απο θεραπεία που εξειδικεύεται η εταιρία μας, μπορεί να εφαρμοστεί σε μαλλιά μήκους από 3 εκατοστά!!

Λόγω της ένωσης χωρίς ψυχρή ή θερμή κόλληση, η μέθοδος των micro rings καθίσταται πλέον ο επικρατέστερος τρόπος εφαρμογής hair extensions!

Η εταιρία μας η μοναδική στην συγκεκριμένη μέθοδο κατέχει την εμπειρία που χρειάζεται σε τόσο απαιτητικές εφαρμογές.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ HAIR EXTENSIONS ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πάρε τώρα την ΠΡΟΣΦΟΡΑ σου για τα HAIR EXTENSIONS συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα…

  Περιοχή εξυπηρέτησης… ΑΘΗΝΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Περιέγραψε μου πώς είναι το φυσικό σου μαλλί…
  ή στείλε μου μια φωτογραφία σου (πίσω όψη κεφαλιού)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2114124763

  Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να δείτε εφαρμογές hair extensions με την καινοτόμο μέθοδο μας..

   Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση σχετικά με την προσθετική μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία , επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114124763 ή στο vasia@politouvasia.com