Τα εξτένσιον μαλλιά φυσική τρίχα , είναι μια διαδικασία κατά την οποία προσθέτονται τρίχες επιπλέον μήκους και πυκνότητας στα φυσικά μαλλιά. 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εξτένσιον μαλλιών, αλλά η πιο φυσική μέθοδος είναι αυτή που χρησιμοποιεί  η εταιρία μου , τα εξτένσιονς μαλλιά φυσική τρίχα (από ανθρώπινη τρίχα ).

Εξτένσιον μαλλιά φυσική τρίχα ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η διαδικασία για τα εξτένσιον μαλλιά φυσική τρίχα έχει συγκεκριμένα στάδια προετοιμασίας

τοποθέτησης , συνητήρησης η ακόμα και αφαίρεσης, γίνεται από ειδικούς κομμωτές σε ειδικά κέντρα επέκτασης μαλλιών. Οι τοποθετήση στην εταιρία μου πραγματοποιείται μόνο με την καινοτόμο μέθοδο μου ( ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

Για να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να επιλέγονται ποιοτικά προϊόντα εξτένσιον μαλλιών και να γίνεται η εφαρμογή απο την έμπειρη σε δύσκολες εφαρμογές εταιρία μας. Επίσης, η επιλογή της σωστής απόχρωσης και υφής των τριχών είναι σημαντική για να ταιριάζουν αρμονικά με τα φυσικά σας μαλλιά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα γύρω απο τα εξτένσιονς μαλλιών.

ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ_ΜΑΛΛΙΑ_ΦΥΣΙΚΗ_ΤΡΙΧΑ_ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την αγορά της ειδικής βούρτσας για hair extensions EXBRUSH και της απαραίτητης leavein μάσκας

Συμπερασματικά, αν ψάχνετε για μια φυσική και μακροχρόνια επιλογή για εξτένσιονς μαλλιών, η 100% ανθρώπινη τρίχα είναι η καλύτερη επιλογή. Με τη φυσική τους εμφάνιση και αίσθηση, την ευελιξία και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, προσφέρουν την τέλεια λύση για όποιον θέλει να βελτιώσει τα μαλλιά του.

Εαν θέλετε  να αγοράσετε τα καλύτερα εξτένσιον κερατίνης πατήστε ΕΔΩ